Welkom

Op zoek naar een perfecte locatie voor evenementen of feesten? Kom dan gerust een kijkje nemen op het landgoed. Dit fantastische landgoed ligt net buiten de stad van Den Haag en is in het bezit van een prachtig landhuis in Spaanse stijl dat dateert uit 1880 omringd door een mooie gracht en tuinen. Het landhuis bestaat uit een 15 zalen voor evenementen en feesten met daarnaast een fantastisch terras een naast een kapel. Terra Promessa is dus ook uitstekend geschikt als trouwlocatie.

Private LeaseNaast de evenement en feesten die op Terra Promessa gehouden kunnen worden kunt u ook bij ons een weekendje komen overnachten en genieten van de prachtige natuur en de rust op het landgoed. Wij beschikken over een geweldige internationale keuken met daarnaast een wijnkelder waar u uit meer dan 250 wijnen kunt kiezen om uw maaltijd of diner te begeleiden. Hebt u ets bijzonders te vieren of wilt u even bijkomen van een drukke week? Dan bent u op Terra Promessa meer dan welkom waar ons team u graag van dienst zal zijn voor een onvergetelijk evenement of verblijf.

MODESHOWS

Landgoed Terra Promessa is een geschikte locatie voor modeshows. In de zomer wanneer het klimaat het toeststaat kunnen deze op het terras van het landhuis gehouden worden en in het landhuis zelf beschikken we over de Carré zaal voor de modeshow evenementen.

Modeshows van diverse merken van volwassen- en kinderkleding worden regelmatig op het landgoed gehouden om hun nieuwe collecties te lanceren. Kinderen voelen zich prima thuis op het landgoed Terra Promessa omdat we ook beschikken over een speeltuin waar u uw kinderen zorgeloos achter kunt laten.

De modeshows worden door ons team geheel verzorgt en hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat de kledingstukken op tijd op Terra Promessa aanwezig zijn. Onder het menu modeshows kunt u de aankomende modeshows en merken vinden van zowel kinderkleding als volwassen kleding en de datums waarop de Carré zaal beschikbaar is. Alle modeshows bij Terra Promessa gaan gepaard met tafelgarnituur, een hapje en een drankje. De aanwezigen kunnen na de show genieten van het landgoed.

Lees verder over onze evenementen…