TROUWLOCATIE

kinderkledingMaak van je trouwdag een droom, en dat is mogelijk op het landgoed Terra Promessa. Op het landgoed Terra Promessa kun je van een stijlvolle trouwdag genieten met ons arrangement voor een complete bruiloft. Voor 7.000 euro zorgen wij ervoor dat de mooiste dag van je leven een onvergetelijke beleving zal worden. Wanneer je voor Terra Promessa als trouwlocatie kiest, dan heb je alles onder een dak. Wat betekent dat de huwelijksvolstrekking in de kapel van het landgoed zal worden gehouden met daarna een feestelijke receptie inclusief Prosecco in de Salon Azul.

Na afloop van de receptie verzorgen wij een fantastische fotoreportage in de tuinen van het landgoed zodat je een mooie terugkijk hebt op je trouwdag. Wanneer de fotoreportage is voltooid gaan we over op het dinerbuffet met exclusieve wijnen en vervolgens kan de feestavond beginnen met live muziek, onbeperkt dranken en hapjes en uiteraard de bruidstaart.

De kapel zal naar jou keuze worden opgetogen evenals de receptiezaal en de feestzaal. Mocht het zijn dat de feestavond langer gaat duren dan verwacht dan bestaat er ook de mogelijkheid om op Terra Promessa te overnachten. Kortom, het team van Terra Promessa zal ervoor zorgen dat je ontspannen en zorgeloos kunt genieten van je trouwdag op een van de mooiste trouwlocaties van Nederland.

Op deze manier heb je dan alles onder een dak en hoeft het vervoer geen probleem meer te zijn. Op het landgoed van Terra Promessa hoef je je alleen maar te verplaatsen van de ene zaal naar de andere voor de receptie en avondfeest. Daarnaast beschikken we ook over speciale kleedkamers voor het bruidspaar.

Lees verder…