TERRA PROMESSA WEEKENDEN

Bent u eraan toe om weer even tot rust te komen? Dan bent u in de weekenden van harte welkom om op het landgoed Terra Promessa te komen logeren. Tijdens uw verblijf kunt u dan genieten van lange wandelingen over het landgoed of in de tuinen en u kunt zich daarnaast laten verwennen in de Terra Promessa Spa met een massage of zoutwater bad.

Verder kunt u ook een bezoekje brengen aan ons restaurant voor een overheerlijke maaltijd of u kunt de middag doorbrengen op het terras van het landhuis met een glas wijn. Kinderen zijn ook van harte weCBD olielkom op het landgoed en kunnen worden ondergebracht in onze professionele kinderopvang zodat u zorgeloos van uw verblijf kunt genieten.

Om bij ons te kunnen komen logeren dient u uiterlijk 48 uur van te voren een kamer te boeken. Dit kunt u doen via de website terrapromessa.nl of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. De betaling voor het verblijf op het landgoed kan bij aankomst gedaan worden. Wij beschikken over een eigen overdekte parkeerplaats. Huisdieren zijn niet toegestaan op het landgoed.

 INFORMATIE EN RESERVERINGEN

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan onze Veelgestelde Vragen pagina waar u de meeste vragen die aan ons gesteld worden kunt vinden, mocht het echter zijn dat uw vraag er niet bij staat, neem dan contact met ons op via email of geef ons een telefoontje, onze medewerkers zullen uw vragen graag beantwoorden van maandag tot vrijdag van 10:00u tot 16.00u.

Voor het reserveren van evenementen of feesten dient u persoonlijk bij ons langs te komen. Onder het genot van een kop koffie kunnen we dan bekijken wat de mogelijkheden en kosten zijn. Wanneer u ons een bezoek brengt kunt u uw evenement of feest dan uitgebreid overleggen met het team van Terra Promessa zodat u er 100% tevreden over kunt zijn.

Voor reserveringen van kamers kunt u het formulier invullen en deze naar ons versturen of u kunt ons bellen. De reserveringen dienen uiterlijk 48 uur voor aankomst te worden gedaan. U bent vanaf vrijdag om 11:00u welkom en u dient uw kamer weer te verlaten op zondag om 16:00u.

Bij Terra Promessa staat de tevredenheid van onze klanten centraal en doen we ons uiterste best om het u naar uw zin te maken. Echter het kan voor komen dat u een speciale wens hebt, dit kunt u dan overleggen met het team van Terra Promessa maar u dient er dan wel rekening mee te houden dat hieraan extra kosten zijn verbonden.

Bekijk onze fotogalerij en overtuig uzelf van waarom Terra Promessa de beste optie is voor al uw evenementen en feesten en laat u verassen door dit fantastische en prachtige  Landgoed.

Lees verder over Landgoed Terra Promessa…